
OKINDEGIAN
Bizkotxoa egin ondoren, profesionalek lana nola egiten duten ikustea tokatzen zaigu. Eta etxetik gertu, urrutira joan gabe.Gozamena! Asko ikasi dugu eta primeran portatu dira gurekin. Gainera, opari eta guzti atera gara. Eskerrik asko Eneka, Paco eta gainontzeko guztioi!
EN LA PANEIFICADORA
Después de haber hecho el bizcocho, toca ver
cómo trabajan los profesionales. Y cerca de casa, sin ir muy lejos.
¡Una
gozada! Hemos aprendido mucho y nos han tratado de lujo. Además, hemos salido
con regalos. ¡Gracias Eneka, Paco y todos los demás!
LIMOI
BIZKOTXOA
Ummmmmm!!!!!! Amonaren bizkotxoa, esne jetzi berri esnegainarekin egina; sekulako usaia. Guk betiko errezeta hartu eta eguneratutako bertsioa egin dugu; osasun-osasuntsua. MUNDIALA!!!!!
BIZCOCHO DE LIMÓN
¡¡¡¡¡¡¡Ummmmmm!!!!!!! El bizcocho de la
abuela, hecho con la nata de leche recién ordeñada; dulce aroma.
Nosotros
hemos cogido la receta original y hemos hecho una versión actualizada;
sana-sana. ¡¡¡BUENIIIISIMO!!!